ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ
ΝΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο.Ε. | Υδραυλικός Μήλος - Είδη Υγιεινής & Υδραυλικά Προϊόντα


Η εταιρεία μας “ΝΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Μήλο, μπορεί να αναλάβει άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε εργασία αφορά την ύδρευση και την αποχέτευση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αποκαταστήσουμε όποιο πρόβλημα υπάρχει στο δίκτυο ύδρευσης ή αποχέτευσης του χώρου σας αλλά και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 
     
     
 

ΥΔΡΕΥΣΗ

  Υδραυλικές εγκαταστάσεις
  Ανακαινίσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων
  Εγκατάσταση - Αντικατάσταση Σωλήνων
  Θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις
  Υδραυλικές βλάβες
  Παροχές νερού - Διαρροές
  Αλλαγές σε καζανάκια, βρύσες, σπιράλ
  Τοποθέτηση απλού ή ηλιακού θερμοσίφωνα
  Τοποθετήσεις ειδών υγιεινής
  Πυρασφάλεια

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

  Απόφραξη αποχέτευσης
  Αντικατάσταση αποχέτευσης
  Διαρροή αποχέτευσης
  Ξεβούλωμα αποχέτευσης
  Αποφράξεις σε κουζίνες, σιφώνια, νιπτήρες κ.α.
  Αλλαγή αποχέτευσης
  Επισκευή αποχέτευσης
  Αλλαγή - επισκευή σωλήνα αποχέτευσης
 
 
Με έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σας εξασφαλίζουμε άριστα και μακροχρόνια αποτελέσματα, τηρώντας αυστηρά όλες τις δεσμεύσεις μας και τους χρόνους στις ημερομηνίες παράδοσης.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις πιο απλές υδραυλικές εργασίες όπως την τοποθέτηση ειδών υγιεινής έως αλλά και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές εργασίες όπως είναι οι υδραυλικές εγκαταστάσεις. Με την ίδια προσήλωση θα τις διεκπαιρεώσουν σωστά ώστε να επιτύχουμε την άψογη εξυπηρέτησή σας.

Για κάθε εργασία ύδρευσης ή αποχέτευσης που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τις καταλληλότερες μεθόδους και υλικά που έχουν πιστοποιηθεί, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε τη σωστή λειτουργία του κτιρίου σας.

 


 

 
Είμαστε κοντά σας και πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζετε με τα υδραυλικά ή την αποχέτευση του κτιρίου σας αλλά και για νέες εγκαταστάσεις. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη, καθώς και για τη γρήγορη εξυπηρέτηση.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Μήλο.